Case Koffie Thee Plaza

Als je thuis of op het werk online koffie wil kopen van echte koffie merken zoals Lavazza, Illy, Segafredo & Melitta, dan zit je bij bij deze shop helemaal goed met hun groot assortiment A-merken koffie & koffiebonen. Tijdens de 1ste 10 jaar van deze webshop heeft de eigenaar het voorraad, order & verzendproces altijd inhouse opgelost. Echter door de snelle groei, personeels- en tijdgebrek, is er besloten om de samenwerking aan te gaan met PACKdirect.

De rol van PACKdirect:

PACKdirect verzorgt voor alle logistieke werkzaamheden, alsook de opslag en het verwerken van de binnenkomende orders. De software van deze webshop is aangesloten op de software van PACKdirect voor optimale efficiëntie. Elke middag worden de geplaatste orders zodoende automatisch doorgestuurd naar PACKdirect en in de avond (van dezelfde dag) worden ze verstuurd met de pakketdienst zodat de levering de dag erna mogelijk is. Eventuele missende voorraden worden middels automatisch gesignaleerd door de inkoopafdeling bij KoffieTheePlaza.nl en de bestellingen ook automatisch geplaatst.

Benieuwd wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen?

Neem gerust contact op om volledig vrijblijvend alle opties te bespreken. Wij denken graag al vroeg mee inzake jullie case en geven gratis pro-actief advies & een vrijblijvende offerte af.

Bel: (+31) 0495-794088 of email: info@packdirect.nl

Vragen? Neem contact met ons op Contact opnemen met Pack Direct +31 (0)495-794088
Waarom Pack Direct? Betrouwbaar Eerlijk Samen Efficiƫnt
Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
9.6 Bekijk beoordelingen
Bekijk dit ook eens: Fulfilment uitbestedenGoodiebagVerpakkingsbedrijf