Assemblage uitbesteden 

Onze assemblagedienst is gericht op het samenstellen van producten uit verschillende onderdelen. Of het nu gaat om het monteren van elektronica, het samenstellen van displays of het maken van bouwpakketten, wij hebben de expertise en ervaring om dit efficiënt en nauwkeurig te doen. 

Bij assemblage begrijpen wij dat tijd van essentieel belang kan zijn en daarom bieden wij een snelle en betrouwbare service. Wij bieden zowel handmatige als machinale assemblagediensten aan, afhankelijk van de vereisten van het project. Onze machines zijn van topkwaliteit en kunnen producten nauwkeurig en snel assembleren. Daarnaast bieden wij handmatige assemblage aan voor producten die niet machinaal geassembleerd kunnen worden.

Assemblage center PACKdirect

Wij begrijpen dat er vaak aanvullende werkzaamheden nodig zijn bij assemblage, zoals het verpakken van het eindproduct. Bij PACKdirect kunnen wij niet alleen de assemblage verzorgen maar ook het verpakken van het eindproduct. Wij bieden daarnaast ook opslagmogelijkheden aan voor zowel korte als lange termijn.

Onze medewerkers zijn getraind in het werken met verschillende materialen en onderdelen en werken met oog voor detail. We zorgen ervoor dat elk product dat we assembleren perfect wordt samengesteld.

Meer info over ons assemblage bedrijf?

Of je nu op zoek bent naar eenmalige assemblage of een langdurige samenwerking, bij PACKdirect kunnen wij aan jouw assemblage behoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen bij het assembleren van verschillende producten.

Vragen? Neem contact met ons op Contact opnemen met Pack Direct +31 (0)495-794088
Waarom Pack Direct? Betrouwbaar Eerlijk Samen Efficiƫnt
Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
9.6 Bekijk beoordelingen
Bekijk dit ook eens: Fulfilment uitbestedenGoodiebagVerpakkingsbedrijf