Goodiebags inpakken

Het inpakken van goodiebags is een belangrijk onderdeel van het proces van het samenstellen van de perfecte goodiebag. Het is immers het eerste wat de ontvanger ziet en daarmee maak je direct een eerste indruk. Het is daarom belangrijk om aandacht te besteden aan de manier waarop de goodiebag wordt ingepakt.

Bij PACKdirect werken we samen met o.a. Happygifts om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Samen stellen we namelijk de mooiste goodiebags samen voor evenementen, beurzen en als personeelscadeau of kerstpakket. Het samenstellen van een goodiebag is geen gemakkelijke taak. Daarom nemen wij bij PACKdirect dit logistiek proces graag van je over en zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Goodiebags vullen

Het vullen van de goodiebags is geen probleem bij ons. Wij zorgen dat de goodiebags gevuld en wel op de gewenste locatie terechtkomen. Benieuwd naar wat we zoal doen? Kijk dan eens bij onze projecten, waar we samen met onze partnerbedrijven zoals Happygifts de mooiste goodiebags hebben samengesteld.

Benieuwd naar een goodiebag samenstellen?

Ben je op zoek naar een goedgevulde goodiebag met een originele inhoud die is afgestemd op de ontvanger? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je een blijvende indruk achterlaat op uw gasten, medewerkers of bezoekers. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen door te spreken en wij gaan direct aan de slag met een vrijblijvende offerte!

Vragen? Neem contact met ons op Contact opnemen met Pack Direct +31 (0)495-794088
Waarom Pack Direct? Betrouwbaar Eerlijk Samen Efficiƫnt
Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
9.6 Bekijk beoordelingen
Bekijk dit ook eens: Fulfilment uitbestedenGoodiebagVerpakkingsbedrijf