Order solutions

Een van de fulfilment solutions die wij bieden is order solutions. Hiermee kunnen bedrijven hun orderverwerking en verzending uitbesteden aan ons. Deze service omvat alles, van het ontvangen en opslaan van voorraad tot het picken en verpakken van de bestellingen.

 

 

Warehousing solutions

Warehousing solutions behoren ook tot één van de fulfilment solutions van PACKdirect. Er is de mogelijkheid om jouw producten voor zowel een korte als langere periode op te slaan. Daarnaast werken wij ook met overslag waarbij de producten van het ene naar het andere vervoersmiddel worden getransporteerd. 

 

Webshop solutions

Daarnaast bieden wij ook gespecialiseerde oplossingen voor het afhandelen van grote bestellingen. Voor webshop solutions van grotere omvang, kan je terecht bij PACKdirect.

 

 

Logistiek solutions

We werken nauw met je samen om jouw specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te ontwikkelen die aan jouw unieke eisen voldoen. Of je nu jou bestaande order fulfilment wilt stroomlijnen of een geheel nieuw proces wilt opzetten, wij hebben de kennis en expertise om je te helpen slagen.

Meer informatie over order fulfilment? 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw fulfilment, dan is PACKdirect de juiste keuze. Neem hier contact met ons op en plan een afspraak!

 

Vragen? Neem contact met ons op Contact opnemen met Pack Direct +31 (0)495-794088
Waarom Pack Direct? Betrouwbaar Eerlijk Samen Efficiƫnt
Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
9.6 Bekijk beoordelingen
Bekijk dit ook eens: Fulfilment uitbestedenGoodiebagVerpakkingsbedrijf