Waarom ons als fulfilment partner?

Bij PACKdirect voelen wij ons betrokken bij jou als klant en als partners willen we samenwerken om het gewenste resultaat te bereiken. Of het nu gaat om inpakken, assembleren, sorteren of andere logistieke processen, wij denken graag van A-Z met je mee over de beste mogelijke aanpak. Dit omdat wij als fulfilment bedrijf zorg dragen voor jullie logistiek zodat jullie producten op de juiste manier gereed gemaakt, netjes verpakt & desgewenst op de juiste manier worden afgeleverd.

Fulfilment services

Wij combineren verschillende soorten fulfilment services onder één dak, waardoor we een alles-in-één logistieke oplossing bieden. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en samenwerking zijn onze belangrijkste waarden. Dit levert jou als klant van PACKdirect direct een aantoonbare verhoging van efficiëntie, en meteen hiermee:
 

  • Verbeterende kwaliteit;

  • Kostenbesparing;

  • Snellere doorlooptijd;
  • Minder druk & stress binnen jullie organisatie.

Diensten aanbod

Neem vandaag nog contact met ons op. We bespreken graag geheel vrijblijvend jullie wensen! We gaan dan direct aan de slag met een pro-actief advies en geven desgewenst meteen een vrijblijvende offerte af.

Bekijk hieronder ons diensten aanbod.

Vragen? Neem contact met ons op Contact opnemen met Pack Direct +31 (0)495-794088
Waarom Pack Direct? Betrouwbaar Eerlijk Samen Effici├źnt
Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
9.6 Bekijk beoordelingen
Bekijk dit ook eens: Fulfilment uitbestedenGoodiebagVerpakkingsbedrijf