Storage PACKdirect

Bij PACKdirect streven we naar efficiëntie en betrouwbaarheid. Je kunt erop vertrouwen dat jouw producten bij ons in goede handen zijn en op de juiste manier worden opgeslagen. Ons team van ervaren medewerkers zorgt ervoor dat jouw producten zorgvuldig worden behandeld en dat de voorraad altijd up-to-date is.

Ons magazijn is ingericht met moderne opslagmethoden die ervoor zorgen dat de producten geordend worden bewaard. We maken gebruik van verschillende soorten stellingen en opslagsystemen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Warehousing

Als klant bij PACKdirect kan je altijd rekenen op een uitstekende service en persoonlijke benadering. We begrijpen dat elk product uniek is en een eigen aanpak vereist. Daarom denken we graag met je mee over de beste manier van warehousing en distributie van jouw producten. Onze opslagsystemen zijn flexibel, waardoor we snel kunnen inspelen op al jouw wensen en behoeften.

Of het nu gaat om langdurige warehousing of om tijdelijke opslag voor bijvoorbeeld een promotieactie, bij PACKdirect ben je aan het juiste adres. Wij bieden opslag op maat en denken graag met je mee om samen tot de beste oplossing te komen.

Benieuwd naar al onze opslagmogelijkheden?

Voor alle vragen over onze opslagruimte en -diensten staan we graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze opslagmogelijkheden. 

Vragen? Neem contact met ons op Contact opnemen met Pack Direct +31 (0)495-794088
Waarom Pack Direct? Betrouwbaar Eerlijk Samen Efficiƫnt
Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
9.6 Bekijk beoordelingen
Bekijk dit ook eens: Fulfilment uitbestedenGoodiebagVerpakkingsbedrijf