Website laten maken door bureau:

Website ontwikkeling PACKdirect.nl

Middels een fijne samenwerking hebben wij onze website laten maken door Cross internet. De vormgeving, het webdesign, webhosting, de bouw alsmede het webdevelopment is door dit online marketing bureau gerealiseerd.  

Website boomstructuur

Webpagina partners

O.a. voor een verbeterd online bereik & vindbaarheid van PackDirect werkt onze "site" samen met de volgende webpagina's:

Newpack is als kartonnage specialist een gespecialiseerde leverancier in maatwerk dozen verpakking of opslag. Desgewenst kan er ook uitgewekend worden naar een meer standaard dozen formaat in grotere aantallen om op de prijs te besparen.  

HB logistiek koeriersdienst : is een ervaren koeriers- en transportbedrijf dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is & één van onze vaste business partners.

Tims NL biedt uiteenlopende professionele technische- & functionele ICT-beheer oplossingen voor organisaties met een omvang tot circa 40 personeelsleden.  

CNC Productieautomatisering door JBS Tech. Advies, designn tot realisatie i.c.m. beheer en onderhoud.

HK Interim is een gedreven interim business projectmanagement bureau. De procesmanagers hier helpen processen binnen bestaande organisaties verder te verbeteren en vernieuwen.

Top draagtassen is specialist is de veel gebruikte verpakking 'de draagtas'

Folders verspreiden? Drukwerk en promo's laten bezorgen en meer, via Exclusief Verspreiden.nl maak je het mogelijk! Meer dan alleen reclame verspreiden.

Vraag of een suggestie?

Heb je een suggestie of juist een vraag? Wij stellen je reactie hoe dan ook op prijs. Gebruik hiervoor ons formulier op deze contactpagina of stuur ons een email.

Bekijk ook eens de vermelding van PACKdirect op de bedrijfstelefoongids.nl

 

Vragen? Neem contact met ons op Contact opnemen met Pack Direct +31 (0)495-794088
Waarom Pack Direct? Betrouwbaar Eerlijk Samen Efficiƫnt
Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
9.6 Bekijk beoordelingen
Bekijk dit ook eens: Fulfilment uitbestedenGoodiebagVerpakkingsbedrijf