Onze inpakservice PACKdirect

Bij PACKdirect zijn we een inpakcentrale die gespecialiseerd is in het uitbesteden van inpakwerk, zowel handmatig als machinaal. We kunnen alle soorten inpakwerk voor jou verzorgen, van het inpakken van goodiebags tot het vullen van kerstpakketten en nog veel meer. Als je kiest voor onze inpakservice, kun je rekenen op maatschappelijk verantwoord inpakwerk. We maken gebruik van innovatieve technieken en werken efficiënt om een optimale dienstverlening te bieden tegen lage prijzen. Of je nu stuks- of bulkwerk hebt, kleine of grote klussen, we denken graag met je mee om tot een oplossing op maat te komen.

Laat ons jouw inpakwerk uit handen nemen en ervaar zelf de voordelen van onze professionele inpakservice.

 

Pak het slim aan: kies voor PACKdirect als jouw inpakcentrale!

Bij PACKdirect denken we graag een stap verder en proberen we extra waarde toe te voegen aan onze dienstverlening. Zo kunnen we je adviseren over de ideale verpakkingsvorm, de meest geschikte labels en hoe je je product aantrekkelijk kunt presenteren. Dit alles doen we tegen zeer scherpe tarieven en met de mogelijkheid om ook in het weekend en in de avonduren te werken. Of je nu eenmalige opdrachten hebt of een structurele samenwerking wilt aangaan, wij staan altijd voor je klaar en streven naar een optimale dienstverlening.

Jouw voordelen bij inpakbedrijf PACKdirect

Het uitbesteden van inpakwerk bij onze inpakcentrale brengt wat voordelen met zich mee.

  • Je hoeft geen grote opslagruimte meer te hebben, jouw voorraad ligt bij PACKdirect in goede handen.
  • Het team van experts garandeert snel verpakkingswerk tegen een zeer aantrekkelijke prijs. 
  • PACKdirect is flexibel en kan meegroeien met jouw bedrijf. We hebben de capaciteit en middelen om meer producten te verwerken en meer personeel in te zetten indien nodig.
  • Bij PACKdirect ontvang je altijd een overzichtelijk totaalpakket voor de gewenste werkzaamheden.
  • Jouw logistiek wordt van A tot Z geregeld.

Benieuwd naar meer?

Wil je meer weten over onze dienstverlening of heb je specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je verder te helpen en eventuele twijfels weg te nemen. We kijken ernaar uit om van je te horen en om je te laten zien wat PACKdirect voor jouw bedrijf kan betekenen!

Vragen? Neem contact met ons op Contact opnemen met Pack Direct +31 (0)495-794088
Waarom Pack Direct? Betrouwbaar Eerlijk Samen Efficiƫnt
Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
9.6 Bekijk beoordelingen
Bekijk dit ook eens: Fulfilment uitbestedenGoodiebagVerpakkingsbedrijf