Wat wij doen

PACKdirect biedt een breed assortiment aan logistieke diensten/oplossingen om alle logistieke processen van onze klanten te kunnen ontzorgen. Ons doel is om je de beste service te bieden en je te helpen bij het optimaliseren van jouw logistieke processen. Een opdracht is dan ook pas geslaagd is als de klant tevreden is. Wil je meer weten over onze diensten en hoe wij je kunnen helpen jouw logistieke processen te optimaliseren? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen je vast en zeker verder helpen. Bij PACKdirect kun je erop vertrouwen dat wij tot het uiterste gaan om aan jouw wensen te voldoen en je de beste oplossingen te bieden. Ook handelen we altijd binnen onze vier kernwaardes:

Onze kernwaarden

Betrouwbaar:
Onze betrouwbaarheid begint bij een duidelijke communciatie. Als je klant bij ons bent weet je precies waar je aan toe bent. Daarnaast zetten wij alles op alles om de gemaakte afspraken altijd na te komen. Om dit ook realistisch te maken houden we rekening met 10% "vrije uren'' die nog ingepland kunnen worden voor eventueel onvoorziene extra werkzaamheden die bij jullie opdracht komen kijken. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we een betrouwbare partner kunnen zijn.

Eerlijk:
Wij behandelen alle klanten op dezelfde manier. Prijzen en offertes worden op basis van ervaring gemaakt en zijn altijd in concurrerend met eerdere offertes. Het zal nooit zo zijn dat de ene klant €3 en de andere klant €2,5 betaald voor hetzelfde werk in dezelfde situatie.
Daarnaast herzien wij prijzen op basis van daadwerkelijk gemaakte uren of deze nu postief of negatief zijn uitgevallen.

Efficiënt:
Op een juiste en zorgvuldige manier efficiënt te werk gaan zodat een goede kwaliteit gepaard kan met een goede prijs.

Samen:
Samen nadenken over de beste oplossingen. Wij denken mee met jullie problemen om samen de beste lange termijn strategie te vinden.

Kennis maken?

Meer weten over de mogelijkheden die een samenwerken met PACKdirect biedt? Bel: (+31) 0495-794088 of email: info@packdirect.nl

 

Vragen? Neem contact met ons op Contact opnemen met Pack Direct +31 (0)495-794088
Waarom Pack Direct? Betrouwbaar Eerlijk Samen Efficiƫnt
Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
9.6 Bekijk beoordelingen
Bekijk dit ook eens: Fulfilment uitbestedenGoodiebagVerpakkingsbedrijf