PACKdirect fulfilment center

PACKdirect combineert verschillende fulfilment services waardoor je bij ons alle logistieke aspecten onder één dak hebt. Wij focussen op betrouwbaarheid, eerlijkheid, samenwerking en efficiëntie. Ons team steekt met plezier de handen uit de mouwen om jouw logistiek proces optimaal te laten verlopen.

Fulfilment uitbesteden service bij PACKdirect

Bij PACKdirect bieden we verschillende soorten fulfilment aan zoals assemblage, inpakken, ompakken en nog veel meer om jou te helpen bij het optimaliseren van jouw logistieke processen. Een van onze fulfilment service is onze assemblageservice. Deze biedt oplossingen voor het monteren van producten of componenten in de door jou gewenste vorm, grootte of hoeveelheid. Onze inpakdienst biedt professionele en efficiënte verpakkingsoplossingen om jouw producten veilig en betrouwbaar te verpakken voor transport. Wij hebben de expertise en middelen om te voldoen aan jouw specifieke verpakkingsbehoeften, ongeacht de grootte, vorm of kwetsbaarheid van jouw producten. Daarnaast biedt onze ompakdienst oplossingen om jouw producten opnieuw te verpakken om te voldoen aan veranderende eisen.

Onze voordelen

Het uitbesteden van fulfilment bij PACKdirect levert het volgende op:

  • Een goede kwaliteit;
  • Eerlijke prijzen;
  • Snelle doorlooptijden;
  • Minder zorgen.

Voor de beste fulfilment uitbesteden service ben je bij PACKdirect aan het juiste adres.

Benieuwd naar onze fulfilment service?

Neem gemakkelijk contact met ons op en bespreek samen met ons jouw wensen. Wij stellen direct een vrijblijvende offerte en pro-actief advies op en gaan met plezier aan de slag om jouw logistieke uitdagingen op te lossen.

Vragen? Neem contact met ons op Contact opnemen met Pack Direct +31 (0)495-794088
Waarom Pack Direct? Betrouwbaar Eerlijk Samen Efficiƫnt
Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
9.6 Bekijk beoordelingen
Bekijk dit ook eens: Fulfilment uitbestedenGoodiebagVerpakkingsbedrijf