Case Baldosastegels.nl

Baldosas Tegels is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van unieke tegels uit Spanje, Portugal en Italië verkregen middels eigen import. Tijdens de beginjaren werkte Baldosas voornamelijk ze met een showroom waar bezoek werd ontvangen maar door de toename van het klantcontact en de verbeterende visuele ervaring tegenwoordig via Pinterest & ook de eigen website hebben ze besloten puur internet aan te houden voor het advies en 1ste contact. Een logische stap omdat de bezoeken aan de showroom ook steeds minder werden door de verbeterde online presentatie & digitale projectenshowroom: https://baldosastegels.nl/projecten/

De rol van PACKdirect

De samenwerking met PackDirect houdt in dat klanten via de webshop de mogelijkheid krijgen om netjes monsters te ontvangen van de gewenste tegels. Als men vervolgens tevreden is met het proefmonster kan daarna via de website de daadwerkelijke order definitief in gang gezet worden.

Pack Direct neemt voor BaldosasTegels.nl als fulfilmentpartner de monsterverzendingen voor hun rekening & levert ook de bestellingen op afroep vanuit ons magazijn uit in Nederland, Belgie & Duitsland. Sporadisch ontvangen wij namens Baldosas zelfs geïnteresseerd bezoek in ons magazijn. Dit om meerdere producten te demonstreren & hebben zo deels de fysieke showroomfunctie in beperkte vorm overgenomen.

Ook benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag direct mee inzake jullie case en geven graag pro-actief advies & een vrijblijvende aanbieding af.

Bel: (+31) 0495-794088 of email: info@packdirect.nl

 

Vragen? Neem contact met ons op Contact opnemen met Pack Direct +31 (0)495-794088
Waarom Pack Direct? Betrouwbaar Eerlijk Samen Efficiƫnt
Klanten beoordelen ons
gemiddeld met een
9.6 Bekijk beoordelingen
Bekijk dit ook eens: Fulfilment uitbestedenGoodiebagVerpakkingsbedrijf